Personnel information

Full name: Master. Uyen Diem Bui

Position: Technician

Belongs to the unit: Technical Center of Training

Email address: diem.buiuyen@hust.edu.vn

Scientific background

QUALIFICATIONS

Year Degree Institution
2011 Master of Science in Food Technology Hanoi University of Science and Technology, Vietnam
2007 Food Technology Engineering Hanoi University of Science and Technology, Vietnam
2003 Colege of Food Technology Hanoi University of Science and Technology, Vietnam

PROFESSIONAL EXPERIENCE

Year Position Organization
2008-now Technician Hanoi University of Science and Technology, Vietnam

TEACHING RESPONSIBILITIES

Code Course Program
BF2511 Introduction to Food Technology Food Technology Training Program
BF2511E Introduction to Food Technology for Elitech Advanced program for Food Technology
BF4518 Project specialized in Food Technology Food Technology Training Program
BF4598E Food Technology project for Elitech Advanced program for Food Technology
BF5512 Technology of fermented products and beverages Food Technology Training Program
BF5515 Technology of Tropical products Food Technology Training Program
BF5514 Technology of Protein/Lipid-Rich products Food Technology Training Program
BF5513 Technology of glucose – Rich products Food Technology Training Program
BF5280 Technology of aquatich Food Technology Training Program
BF4980 Technical Internship Food Technology Training Program
BF4980 Technical Internship for Elitech Advanced program for Food Technology
BF5581 Graduation Internship Food Technology Training Program
 

RESEARCH INTERESTS

Research and develop technology for producing food products: Meat, fish, milk, canned vegetables…

PROJECTS

Type of project Name of project Role Time frame
Ministry of Science and Technology Nghiên cứu ứng dụng công nghệ Blockchain phục vụ quản lý chuỗi sản xuất và tiêu thụ hạt tiêu Việt Nam
Mã số: KC-4.0-24/19-25
Participate 2021-2024
International cooperation project, Department of Science and Technology of Vinh Phuc province Nghiên cứu ứng dụng, hoàn thiện công nghệ tự động hóa nâng cao chất lượng sản phẩm và tăng hiệu quả sản xuất nấm đùi gà tại công ty TNHH Nấm Phùng Gia và trên địa bàn tỉnh Vĩnh Phúc
Mã số: 28/ĐTKHVP/2021-2023
Participate 2022-2023
International cooperation project, Department of Science and Technology of Bac Giang province Ứng dụng khoa học và công nghệ xây dựng mô hình bảo quản và chế biến một số sản phẩm từ nấm ăn theo chuỗi giá trị trên địa bàn tỉnh Bắc Giang
 
Participate 2021-2023
Ministry of Science and Technology Nghiên cứu ứng dụng các phương pháp phân tích nhanh kết hợp xử lý dữ liệu đa chiều và học máy trong kiểm soát chất lượng một số loại hải sản
Mã số: ĐTĐL.CN-33/20
Participate 2020-2023
International cooperation project, Ministry of Science and Technology Hoàn thiện công nghệ và hệ thống thiết bị chế biến một số sản phẩm từ nấm ăn quy mô công nghiệp.
Mã số: DA.CT-592.29.2019
Participate 2019-2020
Ministry of Science and Technology Nghiên cứu công nghệ sản xuất chế phẩm Lactoferrin từ Pichia pastoris tái tổ hợp để sản xuất thực phẩm chức năng
Mã số: ĐT.01.18/CNSHCB
Participate 2018-2020

Book and Book chapter
Intellectual properties
All publications
  • Pham Ngoc Hung, Pham Duy Tu, Nguyen Thi Dung, Bui Uyen Diem, Hoang Quoc Tuan, Nguyen Thi Thao, Phung Đuc Đinh, Phung Đuc Long, “ Research on optimization of drying technology for chicken drumstick mushrooms using the freeze drying method, Journal of Agriculture & Rural Development, Hoang Quoc Viet technology and Science joint stock company - ISSN 1859-4581, 2023/28/04.

Search
You did not use the site, Click here to remain logged. Timeout: 60 second